Start
Omhoog

  Uitje

Voor groepen kunnen wij behalve stadswandelingen en rondleidingen in de historische stad Delft ook een volledig georganiseerd uitje verzorgen inclusief activiteiten, koffie met gebak, lunch, borrel en/of diner. Wij kennen niet alleen de weg in de stad, maar ook de Delftse horeca en kunnen voor u op leuke plekken afspreken om onder het genot van een kopje koffie met gebak te recupereren van de vermoeiende reis of om op een gezellige plaats te verzamelen. De lunch nuttigen met groepen vraagt uiteraard afhankelijk van de grootte van de groep enige organisatie in het vinden van de juiste plek. Wij kunnen u daarbij helpen. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de meest geschikte horecagelegenheid voor u. U betaalt n bedrag en u bent verder geen tijd kwijt in het organiseren.

Enige ideen:

  • Historische restaurantwandeling: tijdens het diner wandelt u tussen de verschillende gangen van het menu door met een ervaren gids door de historische stad Delft. U kunt zo van twee walletjes eten. U leert de stad Delft en haar historie kennen, terwijl de inwendige mens op aangename wijze verwent wordt. 

  • Historische kroegenwandeling: tijdens een historische stadswandeling onder leiding van een ervaren gids wordt er telkens in een andere kroeg gepauzeerd om een drankje te nuttigen.

  • Historisch steppen: onder leiding van een ervaren gids kunt al steppend kennis maken met de historische stad Delft.

  • Historisch fietsen: onder leiding van een ervaren gids kunt al fietsend kennis maken met de historische stad Delft.

Wij kunnen uitjes verzorgen voor bedrijven, verenigingen en particulieren.

Als uw keuze al gemaakt is en/of u wilt onze hulp, neem dan contact met ons op of vul een aanvraagformulier in om de mogelijkheden te onderzoeken. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij u dan een concreet voorstel doen.

Kijk voor speciale culinaire aanbiedingen op de website www.delftculinair.nl.

Formulier

Indien u de rondleidingmogelijkheden voor groepen wilt onderzoeken, kijk dan verder bij groepen. Meer>>>

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen