Start
Omhoog

  Stadsgidsen

Onze stadsgidsen zijn de professionals, die de stad en haar geschiedenis kennen. Maar dat niet alleen. Onze stadsgidsen zijn tevens in staat om deze kennis zo te presenteren, dat u daar ook plezier aan beleeft.

Delft heeft een rijke geschiedenis. Het begint al met de ontginningen in 950. De verlening van stadsrechten in 1246 geeft Delft de mogelijkheid zich economisch te ontwikkelen. Dankzij haar zeehaven Delfshaven is Delft ook een VOC stad. Delft was beroemd om haar boter, laken en bier. Delfts Blauw is tot de dag van vandaag nog wereldberoemd. De komst van Willem van Oranje, onze Vader des Vaderlands, heeft Delft tot de dag van vandaag op de wereldkaart gezet. Maar denk ook eens aan beroemde mannen als Johannes Vermeer, Hugo de Groot, Antoni van Leeuwenhoek, Piet Hein en Maarten Tromp. Maar er is veel meer te vertellen en te laten zien. 

Onze stadsgidsen hebben al deze kennis. U heeft daar alleen wat aan als onze stads gidsen dat ook kunnen presenteren. "The proof is in the pudding". Komt u Delft eens ervaren met een van onze stads gidsen. U zult er een leuke herinnering aan overhouden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wel eens contact met zo'n stadsgids? Neem dan contact met ons op of vul een aanvraagformulier in om de mogelijkheden te onderzoeken. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij u dan een concreet voorstel doen. Uw aanvraag wordt behandeld door ervaren stadsgidsen.

Formulier

Indien u de rondleidingmogelijkheden voor groepen wilt onderzoeken, kijk dan verder bij groepen. Meer>>>

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen