Start
Omhoog

  Musea

Delft Rondleidingen verzorgt rondleidingen in de volgende musea:

  • Steen: Delft Rondleidingen verzorgt rondleidingen door de middeleeuwse gevangenis met martelwerktuigen het Steen. Dit steen maakte onderdeel uit van de Hof van de Graaf van Holland en was een van de eerste stenen gebouwen in Delft. Het is in gebruik geweest als gevangenis. De toegang is niet voor particulieren. U kunt er dan ook niet zomaar naar toe gaan als museum. Maar via ons lukt dat wel. Exclusief. Uiteraard in overleg met de Gemeente Delft, want we kunnen niet altijd terecht.

  • Prinsenhof: Het omstreeks 1400 opgerichte St.-Agathaklooster is in 1572 de woning van Willem van Oranje geworden en toen omgedoopt tot Prinsenhof. Hier is hij in 1584 vermoord door Balthazar Gerards. Het complex is tegenwoordig een museum, waar de herinnering aan de Vader des Vaderlands nog aanwezig zijn. Delft Rondleidingen verzorgt rondleidingen door het museum het Prinsenhof.

U kunt een rondleiding aanvragen door contact met ons op te nemen of een aanvraagformulier in te vullen.

Formulier

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen